O nama

 

Prirodno bogatstvo Vojvodine obiluje plodnim zemljištem koje se koristi za obrađivanje i proizvodnju poljoprivrednih proizvoda za kojima postoji stalna tražnja. Kako bi postojao kontinuitet u proizvodnji i trgovini, osnivač je prepoznao tu potrebu i 2012. godine je sa partnerom osnovao preduzeće Nidel doo u Somboru, čija je osnovna delatnost - trgovina žitaricama i uljaricama. 

Naše poslovanje je bazirano na poštovanju dogovora i uspostavljanju dugoročne kontinuirane saradnje kako sa poljoprivrednim proizvođačima tako i sa drugim privrednim društvima iz iste oblasti na našem tržištu. Od prvog dana našeg poslovanja želimo da za naše kupce i dobavljače budemo pouzdan i siguran partner koji je fokusirani na održiv razvoj i dugoročno stabilan rast, a ne na kratkoročno maksimiziranje profita. Nastojimo da kao kompanija stvaramo više, u vidu povećanja prometa robe, motivisanosti radnika, praćenja trendova kao i podsticanja naših partnera da budu u koraku s nama.

Prepoznavši izvoz kao značajnu prednost 2013. godine je osnovano preduzeće Nidel Agrar u formi Društva sa ograničenom odgovornošću, koje je dobilo status pretežnog izvoznika pri čemu smo naše poslovanje dalje fokusirali na izvoz u zemlje Regiona i zemlje EU.

Kako bismo bili u koraku sa potrebama tržišta, unapredili smo naše poslovanje i omogućili našim dobavljačima da zajedno nastupimo kroz partnerski odnos u proizvodnji, trgovini, otkupu, skladištenju i sušenju poljoprivrednih proizvoda.

Od 2014. godine, u sklopu poslovanja osnivača pored ratarske proizvodnje postepeno se razvija svinjarstvo, koje iz godine u godinu beleži značajan rast.

 

 

Nidel Agrar d.o.o.

Venac Živojina Mišića 4, lokal 5

Sombor

Telefon: +381642398832

Email: office@nidel.rs

Pratite nas na: