Gradnja


O zgradi:

Stambena višeporodična zgrada smeštena je u samom centru grada u okviru Venca, na adresi Venac Živojina Mišića 6 u Somboru. Ova zgrada je isključivo stambenog karaktera koja je prilagođena životu porodica sa decom jer poseduje veliko dvorište i zelenu površinu, izolovano od saobraćaja i buke u blizini osnovne i srednje škole,marketa u samom centru.
Zgrada poseduje 6 stanova visokokvalitetne gradnje, po dva stana u prizemlju, dva stana na 1. spratu i dva stana u visokom potkrovlju zgrade.
U zgradi se nalazi lift, rampa za kolica (pogodno kako za dečija kolica, tako i za invalidska kolica), biciklarnik sa pomoćnom prostorijom, svaki stan ima pomoćnu prostoriju u potkrovlju zgrade, natkrivena parking mesta u okviru dvorišta.
Grejanje je na gas, pored toga, svaki stan poseduje inverter klime.
Unutrašnjost stanova: visokokvalitetna keramika i sanitarije, troslojna stolarija, komarnici, elektroroletne i parket.
Fasada je napravljena od fasadne cigle u kombinaciji sa granitnim pločicama (stepenište, ulaz, hodnici unutar zgrade i terase) i detalji sa kompozitnim pločama. Ulična strana zgrade (Ulaz iz ulice Venac Živojina Mišića) je isključivo namenjen pešacima, dok je kolski ulaz iz ulice Zlatne grede.

Dvorište:

Ono što izdvaja ovu zgradu od drugih je zelena površina namenjena za ugodan i prijatan boravak stanara na otvorenom, izolovano od buke i saobraćaja iako je smešteno u centru i obezbeđuje bezbedno igranje dece na zelenom travnjaku. U dvorištu se, pored navedenog, nalazi pomoćna zajednička prostorija - ostava za baštenski alat, biciklarnik, 9 natkrivenih parking mesta (tri manja stana poseduju po jedno parking mesto, dok 3 veća stana poseduju po dva parking mesta), i skriveno mesto za kontejnere.
Zgrada poseduje kamere, interfon i svetla koja se pale na senzor (stepenišna svetla, svetla kod parkinga).

STAN S 1 - P R O D A T

STAN S 2 - P R O D A T

STAN S  3 - P R O D A T

STAN S  4 - P R O D A T

STAN S 5 - P R O D A T

STAN S 6 - P R O D A T

Projekat je uspešno završen 2024. godine.

 

Projekat zgrade i stanova preuzmite klikom na LINK OVDE

Nidel Agrar d.o.o.

Venac Živojina Mišića 4, lokal 5

Sombor

Telefon: +381642398832

Email: office@nidel.rs

Pratite nas na: